WK Entreprenør ønsker leder for Kultur og HR velkommen

1. februar 2017

Vi ønsker Hilde Glenne velkommen som leder for Kultur og HR hos WK Entreprenør. Hilde har de siste 6 årene jobbet med ledelse og organisasjonsutvikling som daglig leder i eget selskap Kommunikasjon og Ledelse AS og gjennom rollen som daglig leder og partner i ledelsesutviklingsprogrammet Ordtilhandling AS. Hilde Glenne har Cand.Mag grad fra Universitet i Oslo og har bred erfaring både fra næringslivet og kulturarenaen.

 

Daglig leder Britt Røed Lohne er svært godt fornøyd med å få Hilde Glenne på laget. Hun er et spennende valg og underbygger vår satsing på menneskene og prosessene i vår organisasjon. Sammen skal vi videreutvikle WK Entreprenør AS slik at vi er «det rette valget» for våre samarbeidspartnere, avslutter Røed Lohne.