Bygger 10 leiligheter på Nøtterøy

For Sameiet Ekenessundet, skal WK Entreprenør bygge et leilighetsbygg på Ekenessundet på Nøtterøy. Bygget består av ti leiligheter, fordelt på til sammen fire plan. Hver leilighet har to etasjer, enten i kjeller og 1.etasje, eller i 2. etasje med loft.

Slik skal det nye leilighetskomplekset se ut.

 Leilighetsbygget erstatter et bygg som ble totalskadet i brann 5. mai 2022. Leilighetene er ca like store, med rundt 150 kvadratmeter hver i bruttoareal.

WK Entreprenør jobber til vanlig med større prosjekter enn dette, derfor er det gledelig å vinne prpsjekter i et annet marked enn det vanlige.

– Det er fint å få bekreftelser på at våre kalkyler passer også for et litt mindre marked, vi er veldig fornøyd med å ha vunnet dette prosjektet, sier Nils-Jørgen Danielsen, avdelingsleder i WK Entreprenør avdeling Tønsberg.

Grunnforholdene på tomta er litt krevende, derfor skal det brukes kalk og sement for å stabilisere massene under bygget.

–  Dette blir et forholdsvis tradisjonelt trehus med mye tømrerarbeid, vi er glade for å kunne benytte våre egne tømrere til å sette opp dette fine leilighetsbygget. Forprosjekteringen er i gang, vi forventer byggestart i slutten av januar med overtakelse på vårparten i 2025, avslutter Danielsen.

Avdelingsleder Nils-Jørgen Danielsen er fornøyd med å konkurrere i nye markedssegmenter.

forsideGunnar Bækkevold