WK entreprenør bygger 20 luksusleiligheter for Bonum

Å lande et større, prestisjefylt boligprosjekt i disse dager, er ingen selvfølge. Da smaker det ekstra godt å være igang med prosjektet Hylleveien Madserud.

Skisse: Bonum

I et av Oslos mest attraktive områder, rett ved Frognerparken, skal det bygges 20 nye leiligheter. Prosjektet ligger både sentralt og tilbaketrukket.  

 

Leilighetene fordeles på fire bygninger med en til to leiligheter per etasje og et totalt salgbart bruksareal på ca. 2 440 kvadratmeter med tillegg av fellesarealer. Under leilighetene bygges en fellesgarasje. De eksklusive leilighetene er tegnet av R21 Arkitekter. Leilighetenes størrelse varierer fra 84 til 165 kvadratmeter (BRA). Oslo tennisklubb har eid eiendommen frem til nå og noen av leilighetene har medlemskap inkludert i prisen. Det som vil bli et av Europas råeste tennisanlegg blir nærmeste nabo til prosjektet. Å gå i gang med et boligprosjekt akkurat nå, er ingen selvfølge:

 

Stor glede

– Det er med stor glede at prosjektet er igangsatt i et ellers krevende nyboligmarked. Gode prosjekter som dette med unik beliggenhet har vi alltid tro på, og vi gleder oss til prosjektet overleveres om drøyt halvannet år, sier prosjektleder i Bonum, Eskild Skåttun. 

 

WK Entreprenør se på sin side frem til å starte opp.

– Vi er veldig fornøyd med å komme i gang med et av få boligprosjekter som igangsettes i dette markedet nå for tiden. Dette er et høykvalitetsprosjekt, med spesielt fokus på det estetiske, noe som vil gjenspeile seg i alt fra valg av løsninger og materialer til prosjektering og utførelse, sier prosjektleder for WK Entreprenør, Kristian Moland. 

Moland ser på grunnforholdene som den største utfordringen.

– Her vil det bli forholdsvis omfatttende arbeider med spunt og fundamentering på RD-peler, sier Moland. 

Byggingen er i gang, med planlagt ferdigstillelse tredje kvartal 2025. 

Prosjektleder Kristian Moland er fornøyd med å komme igang med nytt boligprosjekt.

forsideGunnar Bækkevold